Tangsø Forenede Sportsklubber

Tangsø Forenede Sportsklubber er en flerstrenget forening som er stiftet den 28.06.1994

Tangsø Forenede Sportsklubber er resultatet af en fusion mellem daværende Tangsø KFUM Håndbold, Møborg-Bækmarksbro Gymnastikforening, Tangsø Svømmeklub og Tangsø Badminton og Tennisklub.

Foreningens formål er at give medlemmerne adgang til deltagelse i alle former for idræt og socialt samvær. Foreningen er åben for alle.

Udvalg under TFS:

Håndbold-udvalg
Fodbold-udvalg
Badminton/tennis-udvalg
Svømme-udvalg
Gymnastik-udvalg
Fitness-udvalg
Tangsø Fritidsordning / Tangsø Ungdomsklub

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Tangsø Forenede Sportsklubber

Generelle oplysninger

Tangsø Forenede Sportsklubber

Solvangen 15

7660 Bækmarksbro

CVR nr.: 55085617

Telefon: 97881299

E-mail: mail@tangsoecentret.dk

Priser

Hos Tangsø Forenede Sportsklubber er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for til enhver tid ændringer i tilbud af aktiviteter.

Betaling

Tangsø Forenede Sportsklubber modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket den 1. i måneden. Der tages forbehold for prisfejl.

Vilkår for medlemskab

Det er en forudsætning for medlemskabet af Tangsø Forenede Sportsklubber, at tilmelding sker via hjemmesiden med tilhørende betaling af medlemskab af en aktivitet.

Som udgangspunkt kan nye medlemmer prøvetræne 1 gang, hvorefter tilmelding og betaling skal ske senest efter 1 måned.

Såfremt tilmelding og betaling ikke er sket indenfor 1 måned, udelukkes personen fra træning.

Såfremt et medlem ikke har betalt sit medlemskab rettidigt, udelukkes medlemmet fra træning.

Kontingent opkræves enten på de enkelte hold eller online.

Priser, indhold og tider er nærmere beskrevet i “hold”.

Som nyt medlem, skal der i forbindelse med tilmelding og betaling, godkendes at Tangsø Forenede Sportsklubber herefter automatisk må trække kontingent af medlemskabet på kortet.

Ved spærring af kortet, udløb eller lignende skal medlemmet selv ændre kort data i brugerprofilen.

Udmeldelse af Tangsø Forenede Sportsklubber foregår online.

Hærværk eller forkert brug af foreningens materiel, kan medføre ekskludering af medlemmet fra foreningen, samt et erstatningskrav.

Ved oprettelsen af medlemskab accepterer du samtidig disse vilkår og betingelser.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på køb af medlemskab til fritidsaktiviteter og idrætsforening, ifølge den danske købslovgivning. Derfor refunderes tilmeldinger eller medlemskaber ikke.

Forsikring

Medlemmer som udøver idræt i Tangsø Forenede Sportsklubber er IKKE dækket af foreningens forsikring.

Skader på medlemmet fx tandskader, skal dækkes af medlemmets egen ulykkesforsikring.

Skader forvoldt af medlemmer på foreningens materiel eller bygninger, dækkes af egen indboforsikring. Foreningen foreholder sig ret til at rejse erstatningskrav over for medlemmet samt eventuel ekskludering fra foreningen.

Børneattest

Det er et lovkrav at alle trænere og instruktører til hold for unge under 15 år skal have en godkendt børneattest. Børneattesten sendes 1 gang om året til godkendelse hos politiet.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi indhenter kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Tangsø Forenede Sportsklubber.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtigelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos TANGSØ IDRÆTSCENTER

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos TANGSØ IDRÆTSCENTER.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

TANGSØ IDRÆTSCENTER indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører et køb af vores produkter

– Opretter en konto

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.tangsoecentret.dk er TANGSØ IDRÆTSCENTER, Solvangen 15, 7660 Bækmarksbro, cvr nr. 17949144

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Reepay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos DK Hostmaster og betalingssystem gennem Reepay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DK Hostmasters datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@tangsoecentret.dk.

Menu - Tangsø Idrætscenter
Tangsø Idrætscenter