Aktiviteter i TFO

Svømning

En gang i ugen er vi alle i Svømmehallen. Vi værdsætter meget at have den mulighed her i vores TFO.

Hvis man ikke kan komme med i vandet. Skal man side på kanten. Alle er i Svømmehallen.

Vi er tilbage i TFO kl. 15.45 Hvor der er let eftermiddagsmad.

Alle vores medarbejdere er uddannet livreddere, førstehjælper og kursus i hjertestarter.

Leg i hallen & Værksted

Vi kan bruge alle faciliteterne i Tangsøs Centeret. Vi bruger ofte ”Rulleskøjtehallen. Det er en kold hal, hvor gymnastiksko eller hjemmesko der sider fast på fødderne en god ide. Vi nyder at kunne bevæge os hver dag.

Vi er også så privilegerede at vi har et værksted i TFO. Den bruges flittigt. Det er ”rigtigt” værktøj vi arbejder med så der kan skulle findes et plaster frem…

Brætspil, puslespil, pool & air-hockey mm.

Alle har brug for et pit stop også TFO børnene. Vi nyder at have en stillestund med et par børn. Det er kvalitetstid.

puslespil

Bagning & Madlavning

Vi er så heldige at 2 ud af 4 TFO-medarbejdere har uddannelse som bager og Kok. Uddannelserne bruges flittigt. Vi bager ofte med børnene og personalet forberedelse børnenes TFO-eftermiddags mad. Maden er datovarer sponsoreret af den lokale SPAR. Det værdsætter vi meget og det gør at jeres børn får et alsidigt eftermiddagsmåltid, som kan være alt fra ovnbagte grøntsager med hj. Flutes. Rugbrød med lun leverpostej. Osv. Hvis jeres børn ikke vil have vores mad, må de altid hente deres madkasse.

Fodboldspil & Bordtennis

Vi har 2 legepladser til vores rådighed og dejlige boldbaner. Hvis vi er længere væk, er der en seddel sat på døren. Vi har altid to meget aktive unge mennesker ansat, de har sabbat år og er fantastiske til lege i TFO.

Om vinteren bruger vi flittigt at slå bordtennis bordet op ude i værkstedet, hos os er der altid plads til bevægelse.

fodbold3
leg hygge tfo

Leg, hygge & Film

Vi leger og er børn. Vi bevæger os og er børn. Vi hygger og slapper af og er børn. Vores børn kan hurtig nok blive store, derfor vægter vi den fysiske leg.

Computerspil

Da vi har børn der kommer 06.15 og ført bliver hentet 16.45 har vi computer tid, fra morgenen af og igen fra ca. kl. 16.00 tirsdag er fast computer og filmeftermiddag. I ferierne hvor vi har åbent hele dagen er reglerne mere som i ferierne derhjemme. Nogle elsker computer andre gider ikke. Der har vi hygge og fri leg.

Computerspil tfo
kreativ leg

Kreativ hobby

Vi har et kreativt værksted, den bruges altid ifølge med en voksen. Om sommeren bliver kreative aktiviteter trukket med ud i TFO-haven.

Bål

Da lederen er ”gammel” spejder, elsker vi at lave bål og at spise halvbagte snobrød. Børnene lærer at for at nyde skal der ydes. Det sker eks. Gennem at holde sin egen snobrødspind osv. Vi bruger meget tid på gøre børnene klar på at ude liv er fantastisk.

bål tfo
Menu - Tangsø Idrætscenter
Tangsø Idrætscenter