TRX Suspension Training

TRX er effektiv og funktionel træning i justerbare remme med greb forneden. Det er udfordrende, sjovt og ligeså hårdt som man ønsker, da indstillingen af remmene samt hvor stejl en vinkel man ligger eller står i, kan få kroppen til at ”veje mere”, og derved gøre øvelserne sværere og mere fysisk krævende. Det betyder, at uanset om man har årelang træningserfaring eller lige har besluttet sig for at komme i form, vil kunne udfordres med TRX på det fysiske niveau, man befinder sig på. Der vil i træningen indgå et mix af øvelser ved TRX´en samt generel konditionstræning med eller uden brug af træningsredskaber.

Det er også muligt at benytte TRX´en til genoptræning af eksempelvis ryg, knæ eller skulder, da øvelserne hele tiden kan progredieres så det passer til det individuelle eller holdbaserede genoptræningsforløb.

Alt i alt er TRX en funktionel form for træning. Det er alsidigt, da det forbedrer ens smidighed, stabilitet, hele kropskernen – core-træning, og alt efter brug, også kan øge muskelmassen eller forbrænde fedt.

Tidspunkt

Tirsdag kl. 17.00 – 17.55 ved fysioterapeut Malene Krogsgaard
Fredag kl. 9.30 – 10.25 ved fysioterapeut Vibeke Gundersborg

Periode: Forårssæson og efterårssæson.

Tilmelding er nødvendig, da der max. er plads til 12 deltagere på hvert hold.

Der er ingen træning i vinterferien (uge 7) og efterårsferien (uge 42)

Tilmeld

Kontakt

Fysioterapeut Malene Krogsgaard
T 2857 5443

Fysioterapeut Vibeke Gundersborg
T 2489 2050

Pris

Kr. 600,-

Mobil Menu - Tangsø Idrætscenter