Sponsorer i håndboldafdelingen

Tangsø FS har fået nye håndboldtrøjer.

Statoil Bækmarksbro har sponsoreret et nyt sæt spillertøj til TFS’s U14 drenge. Da Tangsø FS fik to U14 drenge hold stod det ene hold og manglede trøjer. Heldigvis ville Statoil i Bækmarksbro gerne hjælpe og drengene har derfor fået et helt nyt spillersæt, det er vi meget taknemlig for og vi glæder os til at se drengene spille de sidste kamp i denne sæson i de nye trøjer.

Tak til Statoil Bækmarksbro for hjælpen.

I anledningen af SPAR købmand i Bækmarksbro Peter Jessen’s 10 års jubilæum har Peter Jessen sponseret 2 komplette spillersæt til Håndbold og Fodboldafdelingerne i Tangsø FS.

Og da både TFS håndbold og TFS fodbold bruger samme spillertøj, vil man her i håndboldsæsonen kunne se SPAR logo ‘et på forsiden af spillerne fra U12 piger og U12 drenge. Og når fodbold sæsonen går i gang til foråret – så følger spillertøjet med ud på banerne på et par af Tangsø FS’s fodboldhold.

De 2 udvalgsformænd i Tangsø FS fra henholdsvis håndbold, Kurt Møller og fodbold, Jan Høj Jensen er meget glade for håndsrækningen fra købmanden. Det betyder meget for en lille klub at vi har lokal opbakning og støtte, siger de og vi glæder os til at se vores unge spillere i kamp iført det nye spillertøj, tusind tak!

Mobil Menu - Tangsø Idrætscenter