Spinning

Du cykler og cykler og kommer ingen vegne…bortset fra at du kommer i suveræn god form! Cyklen står stille, men du rykker dig! Denne form for cykeltræning er nemlig en af de absolut bedste måder at forbedre din kondition på. Timerne er opbygget som intervaltræning og henvender sig til nybegyndere og rutinerede. Første prøvetime koster kun sved og måske en enkelt tåre, ellers er den gratis.

Man skal ikke gå ned på udstyr! Derfor sidder du i Tangsø Centret på topmodellen indenfor spinningcykler. Hermed har du mulighed for løbende at følge din fremgang. ”Bodybike Connect” har fint elektronisk udstyr, der måler Watt, Puls, distance, forbrændte kalorier, kadence m.m.. Lad dig ikke skræmme af alt det farligt fine udstyr, for instruktørerne er klar til at hjælpe dig op på cyklen og godt i gang. Du lærer hurtigt funktionerne at kende og får det absolut maksimale ud af timerne.

Vi fortager løbende tests, hvor du får målt dit kondital (Vo2-max). Det motiverer dig til at gi’ den endnu mere pedal til træningen, når du kan se det nytter! Timerne er opbygget med testen som udgangspunkt, så træningen bliver så individuel som muligt og tilpasses præcis til hver enkelt deltager. Netop derfor får du absolut optimalt udbytte af timerne. Så det er ikke kun musikken der er god og høj – det blir’ du også!

Vi tilbyder også at du løbende kan få målt på kroppens tilstand i form af en impedansmåling. Her får du målt bl.a. muskelmasse, fedtprocent og din metaboliske alder! Meget afslørende og igen god motivation!

Du kan låne cykelsko gratis i Tangsø Centret.

Vi anbefaler, at du medbringer et håndklæde og husk endelig vanddunken, da du kommer til at svede meget. Til spinning skal der benyttes specielle cykelsko, der findes til fri afbenyttelse.

Tempoet er højt og fyldt med korte og lange intervaller af spurter samt bjergtræning med hård belastning. Du får en super kondition. Ca. 10 min. opvarmning, 40 min. spinning og 10 min. cool down og udstrækning.

1. prøvetime er gratis!

Begynderspinning
En introduktion til spinning, som alle bør starte med. Vi cykler i et moderat tempo, så du kan lære den specielle cykel at kende. Ca. 10 min. opvarmning, 25 min. spinning og ca. 10 min. cool down og udstrækning.

Spinning for øvede
For dig som har rutine på en cykel. Tempoet er højt og fyldt med korte og lange intervaller af spurter samt bjergtræning med hård belastning. Du får en super kondition. Ca. 10 min. opvarmning, 40 min. spinning og 10 min. cool down og udstrækning.

Træningstid

Tirsdage kl. 18.15 – 19.15 v/ Jesper
Torsdage kl. 18.15 – 19.15 v/ Jesper
Lørdage kl. 9.00 – 10.00 v/ Anker/ Hans Christian

Periode: Forårssæson og efterårssæson.

Tilmeld

Kontakt

Jesper Meyer
T 5328 4822

Pris

Fri træning incl. leje af cykelsko
Kr. 700,-

Mobil Menu - Tangsø Idrætscenter