Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tangsoecentret.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Motionscenter & Fysioterapi

Tangsø Sundhedscenter har et kvalificeret personale og gode træningsfaciliteter til at give den enkelte borger en målrettet og effektiv træning.

I Sundhedscentret er der veludstyrede faciliteter: Motionscenter, fitnessrum, varmtvandsbassin og klinikker. Vi begynder altid med en udredning og undersøgelse, som er udgangspunktet for tilrettelæggelse af den enkeltes forløb, hvad enten det gælder træning, genoptræning, vederlagsfrit træning eller fysioterapeutisk behandling etc. Vore fire fysioterapeuter har forskellige specialer, og tilsammen dækker vi et bredt tilbud indenfor fysioterapi.

Lemvig Kommune har godkendt Tangsø Centret til både vederlagsfri fysioterapi og genoptræning efter hospitalsophold.

I vores motionscenter kan borgerne selv planlægge træningen, men ønsker man en mere målrettet træning, sammensætter vi gerne et træningsprogram efter den enkeltes behov. Udover en god og målrettet fysisk træning, sikrer vi også, at træningen er sjov og motiverende.

KOM I FORM MED TANGSØ SUNDHEDSCENTER

aktiviteter i sundhedscenter 2020 blå

KOM I FORM MED TANGSØ SUNDHEDSCENTER

Aktiviteter januar 2020 sundhedscenter
Mobil Menu - Tangsø Idrætscenter