BodyAge

BodyAge tester dig på en række forskellige parametre, bl.a. blodtryk, kondital (VO2max – maksimal iltoptagelse), fedtprocent, styrke i armene, ben og mave, fleksibilitet, samt flere spørgsmål vedr. ens heldbred. BodyAge testen følges op af en gennemgang af resultaternes betydning.

Testen giver dig et billede af om din krops alder svarer til din reelle alder! Et godt og forståeligt redskab, der giver motivation til handling. Det er muligt at overføre resultaterne direkte til et træningsprogram i centret.

Firmaer
Det vil ligeledes være muligt for firmaer at få lavet en BodyAge test for sine medarbejdere. En test, hvor man sætter sundhed på dagsordnen og får et godt indblik i sundhedstilstanden på arbejdspladsen.

BodyAge systemet er mere end blot en konditest. Det er en komplet fysisk test, som fortæller dig, hvor “gammel” din krop i virkeligheden er.

BodyAge tester personen på en række forskellige parametre, bl.a.

  • Blodtryk
  • Kondital (V02max – maksimal iltoptagelse)
  • Fedtprocent
  • Smidighed
  • Styrke i arme, ben og mave, fleksibilitet
  • Udholdenhed
  • Samt flere spørgsmål vedr. ens helbred

Selvom din dåbsattest viser 40 år kan din krop nemlig sagtens være 50 år eller mere, hvis du ikke har passet på.

Overvægt, mangel på motion og dårlige kostvaner kan få din krop til at opføre sig ældre end den i virkeligheden er. Omvendt kan en sund, trænet og velernæret krop være yngre end dåbsattesten.

Mange af de målinger, der indgår i en BodyAge test, kan du også få foretaget ved lægen, der der dog den betydelige forskel, at du med BodyAge systemet får din fysiske tilstand kogt ned i ét konkret tal – hvilket er nemmere at forstå end en række værdier, du ikke kender betydningen af.

Når du ved, hvor “gammel” din krop er, kan du sætte tallet i forhold til din kronologiske alder og derved få et indtryk af, hvordan din almindelige fitness og sundhedstilstand er.

Ud fra disse testresultater beregner en computer din BodyAge. Computeren giver dig også et bud på, hvilken BodyAge det er realistisk for dig at opnå – altså hvor “ung” din krop har potentiale til at blive.

Du får sammen med din BodyAge en skriftlig analyse af dine resultater. Ud fra disse resultater udarbejder fitness instruktøren et træningsprogram, der gør at man kan arbejde mere målrettet, for at få ændret sin livsstil, en bedre kondition, lavere fedtprocent og øget muskelmasse.

Kontakt

Fysioterapeut Vibeke Gundersborg
+45-24892050

Pris

Kr. 300,- for medlemmer
Kr. 350,- for ikke-medlemmer

Mobil Menu - Tangsø Idrætscenter